The Design Fixer

Laat uw bedrijf opvallen!

Op zoek naar een nieuw logo of wilt u uw uitstraling veranderen? Bij The Design Fixer bent u aan het goede adres voor een professionele aanpak en resultaat. Wij ontwerpen met een passie voor creativiteit en innovatie. Onze ontwerpen zorgen er voor dat uw bedrijf straalt en opvalt!

Logo ontwerpen
Waar kunnen wij u mee
Wij ontwerpen offline content

In onze ontwerpen houden we rekening met uw specifieke bedrijfsbehoeften om een visueel aantrekkelijk en effectief ontwerp te creëren. Wij werken nauw samen met onze klanten om hun doelen en boodschap duidelijk te begrijpen, zodat we een ontwerp kunnen creëren dat precies aansluit bij hun wensen.

Onze ontwerpen zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook gebruiksvriendelijk en opvallend. We zorgen ervoor dat onze ontwerpen van alle platformen en apparaten goed worden weergegeven, zodat uw boodschap altijd helder overkomt.

Bij ons kan iedereen terecht, van kleine start-ups tot grote bedrijven. De klant is koning en dus zorgen we dat we voldoen aan de specifieke behoeften van elke klant.

We beschikken ook over enkele ‘lookbooks’. In deze boeken vind je samples van verschillende producten. Zo kan u op voorhand een goede keuze maken over welk papiersoort of ander materiaal u wenst te gebruiken voor uw drukwerk. Ook kan u het effect zien van enkele speciale afwerkingen zoals foliedruk, soft touch afwerking en meer. 

Neem gerust contact met ons op om te bespreken hoe we u kunnen helpen uw bedrijfsimago te versterken en uw boodschap over te brengen aan uw doelgroep.

laat uw bedrijf